Wie ga je verrassen?

Met een lint kun je veel mensen verrassen. Weet jij al wie je gaat verrassen en waarom? Misschien de buren omdat ze altijd voor je klaar staan of een collega omdat hij of zij zoveel jaar in dienst is? In ieder geval een leuk idee om iemand op deze manier te verrassen. Ik vind het leukste aan een lintje dat je het erg persoonlijk kunt maken. Je kunt namelijk zelf bekijken welke tekst je er op laat plaatsen en daardoor is het meteen een persoonlijk cadeau. Soms is het lastig om weer een cadeau te bedenken voor iemand en zeker als je diegene al heel lang kent. Hetgeen wat je in gedachten had, heb je vaak al gegeven en dan is er nieuwe inspiratie nodig. Ook geldt het voor mensen die je niet kent, je hebt geen idee wat ze leuk vinden of wat ze hebben. Voor beide situaties kan een lintje een leuk cadeau zijn, voor jong en oud.

Lintje voor iedere gelegenheid

Vanaf kan er voor iedere gelegenheid een lintje cadeau worden gedaan. Ik heb het al een paar keer gedaan en veel mensen erg blij gemaakt. Het is goed om zelf eens te bekijken wat de opties zijn, wanneer je ze cadeau kunt doen en welke teksten je er op kunt laten drukken. Je gaat daardoor zelf ook inzien hoe leuk dit is en wat de voordelen zijn. Een cadeau uitkiezen mag tijd kosten en daarom is het goed om nu net als ik online te bekijken wat de voordelen zijn als je nu een keuze gaat maken. Een passende tekst, daar kan nog wel wat tijd in gaan zitten om die te bedenken!

Demian

demian Het Kabouter Paradijs staat garant voor de beste berichten over de beste cadeaus. Lees ze rustig door en laat je inspireren! Wil je ons ook inspireren? Je kunt altijd een bericht sturen via de contactpagina. Tot snel!